- Ås by night&fog Cup -

kjør intro

Ås by Night&Fog Cup 2005 er en uhøytidlig treningsløpsserie i Ås-området. Den består av 7 løp,
hvorav 6 er nattløp
på tirsdager og 1 er dagløp (søndag). Cupen er åpen for alle, også løpere fra andre klubber.

De tirsdagene det ikke arrangeres nattcupløp er det felles langtur på kart.

Innbydelse ÅbN&FC 2005

Resultater ÅbN&FC 2005

Nyheter:

Onsdag 2.3.2005

Vi har fått oversendt følgende referat fra ÅbN&FC #3:

"Ås by Night and Fog Cup 01.03.2005

Årets 3. løp fant sted på Eldorkartet med start og mål på Trampen. Forutsetningene for nattløp lå godt til rette med stjerneklar himmel, 2 cm sporsnø og -15 grader ved avslutningen. Løypa var konstruert av Postplukker Evjen og postene var spredd ut på den sørlige delen av kartet. Alle postene ble funnet, og alle løperne med unntak av herrevinneren klarte å holde seg innenfor kartbretten.

Oppvarmingen ble for de fleste unnagjort rundt bålet, og mange brukte nok et par strekk på å få i gang blodsirkulasjonen i fingrene. Løypa var laget for å skape rom for overraskelser, men favorittene innfridde til fulle i herreklassen. Simen forhåndstippet pallen i riktig rekkefølge med NoTeam løperne Ivar Haugen [BILDE] og Hans Trøan på topp. Beste ÅNO løper ble Eirik Svendsen foran den nye totallederen i ÅbNFC Jo Inge Fjellstad.

Dameklassen ble vunnet av Line Nybakken [BILDE] som dermed gikk forbi gårsdagens arrangementssjef Ine Hovi i sammendraget. Ragnhild Utstumo leder sammenlagt.

Best tid av herrene i kortløypa fikk Terje Mathisen foran Olav Johannes Deelstra."

Redaktøren ønsker å legge til: Kreditt til arrangørene som stilte med bål til oppvarming både før og etter løpet, samt meget gode løyper!