- Ås by night&fog Cup -

 

  kjør intro

Ås by Night&Fog Cup 2004 er en uhøytidlig treningsløpsserie i Ås-området. Den består av 7 løp,
hvorav 6 er nattløp
på tirsdager og 1 er dagløp (lørdag). Cupen er åpen for alle, også løpere fra andre
klubber. De tirsdagene det ikke arrangeres nattcupløp er det felles langtur på kart for de ivrigste.

Innbydelse ÅbNFC 2004

Poengstilling


Torsdag 15.4:

Marius holdt unna for forfølgerne i gårsdagens jaktstartfinale i Ås by Night & Fog Cup. Han hadde også best tid av ÅNO-løperne. På de neste plassene i jaktstarten fulgte Asgeir Lium, OSI, og Frode Balchen, Tyrving. Raskest i langløypa var Per Ø. Stene fra Nydalens SK. I den kortere varianten var Mari Fasting fra Moss suveren, mens Stig Erik Ørum var best av herrene.

[Resultater/strekktider] [Resultater jaktstart]


Søndag 4.4:

Finalen i årets nattcup vil bli arrangert fra Norødegården onsdag 14.4. For de som er mørkredde og ikke skal løpe klubbmesterskap i terrengløp, vil det bli mulighet for trening i dagslys tidligere på kvelden. Påmelding til Ivar M. senest tirsdag 13.4 kl. 10.00.

De to beste løpene teller foran jaktstarten. Poengstillingen er oppdatert etter tirsdagens nattløp, og det ser ut som om jaktstarten kommer til å bli jevn og spennende!

[Poengstilling]


Onsdag 31.3:

Harald Aas vant nattløpet på Tiuråsen i går. På de neste plassene fulgte Kristian Ruud (Østmarka) og Asgeir Lium (OSI). Et par Bækkelagsløpere var raskere, men disse startet før det var ordentlig mørkt. Vigdis Hobøl (Østmarka) var eneste fullførende i dameklassa. Hele 39 løpere startet. P.g.a. at MTR'en har tømt sitt eget minne, blir det ikke lagt ut noen strekktider fra løpet og resultatene er noe uoffisielle...

[Resultater]


Tirsdag 30.3:

Startliste for kveldens løp finner du her. Merk at første start er kl. 20.45, ikke 20.30 som tidligere annonsert. I går var det ikke helt mørkt kl. 20.30.


Torsdag 25.3:

Nattløpet tirsdag 30.3 er flyttet fra Drøbak/Seiersten til Tiuråsen. Det er noe snø i terrenget, men på høydedragene er det tilnærmet bart. Siden de to andre løpene i vinter har blitt arrangert som fellesstart, blir det enkeltstart denne gangen. Første start kl. 20.30. Merket fra Vestby sentrum. Påmelding til Marius innen mandag 29.3.


Tirsdag 9.3:

Dagløpet i ÅbNFC lørdag 13.3 er avlyst p.g.a. for mye snø i Ås-området.


Onsdag 3.3:

Herreklassa i gårsdagens nattløp på Larkollen ble vunnet av Marius, knappe 3 minutter foran FSKs kommende stjerne, Håvard Lucasen, og ca. 5,5 minutter foran Geir M. I dameklassa ble det delt seier mellom Ragnhild og Anne Sofie. Egentlig var Mari Fasting raskest foran tvillingsøster Guro og storesøster Stina, men siden de også var løypeleggere/postutsettere kommer de ikke med på den offisielle resultatlista. OK Moss hadde laget ei variert og bra fellesstartløype! Snømengden var fra null til noe mer...

[Resultater]
[Strekktider]


Fredag 27.2:

Nattløpet tirsdag 2. mars er flyttet fra Ishavet til Larkollen. Påmelding til Geir Ø.
(tlf. 99724994) innen mandag 1.3. kl. 16.

Finalen er flyttet fra tirsdag 13.4 til onsdag 14.4 grunnet påskesamling i Nederland.


Mandag 16.02:

Også det 3. løpet i årets nattcup må avlyses p.g.a. snø.


Torsdag 29.01:

Løp 2 i årets Ås by Night&Fog Cup som etter planen skulle blitt arrangert tirsdag 3.2 er avlyst p.g.a. for mye snø.


Onsdag 14.01:

Line og Marius tok første stikk da årets nattcup ble innledet med fellesstart fra Trampen på Eldor-kartet i går kveld. Arrangørene hadde laget fine løyper med artige gaflingsvarianter. Kjell var høyt oppe da han var først inne etter en runde, men kom raskt ned på jorda da han forsto at han hadde hatt kort gafling og en lang runde sto igjen. 20-30 cm med bløt snø ga tunge forhold, men også en del spor (og villspor).

[Resultater]
[Strekktider]

[Bilde av vinnerne]

Kart:

[Herrer sløyfe BC]
[Herrer sløyfe AD]
(De to andre sløyfekombinasjonene for herrene er AC og BD)
[Damer]


 

 

Ås by night&fog Cup 2003

Ås by night&fog Cup 2002

Ås by night&fog Cup 2001

Ås by night&fog Cup 2000

 

 Hovedsiden