[ Ås by night&fog Cup ]

kjør intro

Ås by Night&Fog Cup 2003 er en uhøytidlig treningsløpsserie i Ås-området. Den består av 8 løp, hvorav 6 er nattløp på tirsdager og 2 er dagløp på lørdager. Cupen er åpen for alle, også løpere fra andre klubber. De tirsdager det ikke arrangeres nattcupløp er det felles langtur på kart for de ivrigste.

Innbydelse ÅbNFC

RESLUTATER

Løp 1 Avlyst
Løp 2 Avlyst

Løp 3 Gate-o-løp Ås sentrum (dag)
Løp 4 Stavengåsen (natt) (Resultater som tekstfil for videre formatering i f.eks. Excel)
Løp 5 Avlyst
Løp 6 Åsmåsan (dag)
Løp 7 Tiuråsen (natt)
Løp 8 Larkollen (natt, jaktstart) (Resultater som tekstfil for videre formatering)

status 9.4 Geir Ø. og Ingunn B. vant årets Ås by Night & Fog Cup sammenlagt. Geir ble tatt igjen av Eirik og Trygve, men klarte å holde hodet kaldt og holdt så vidt unna. Ellers er resultatlista fra gårsdagens løp dominert av Bækkelags- og Nydalenløpere. Hans Olof Amblie (BSK) vant foran Morten Fismen og Christian Vogelsang (begge Nydalen). I dameklassa var Ingunn eneste deltaker, og hun hadde dermed få problemer med å dra i land både sammenlagseieren og seier i gårsdagens løp.

status 8.4 Startlister for kveldens løp finner du her.

status 7.4 I morgen (tirsdag 8.4) blir det finale og jaktstart i årets nattcup fra Larkollen skole sør for Moss. Første start kl. 21, merket fra RV 119 i Larkollen. Merk at løpet er flyttet fra Mossemarka fordi terrenget der er sperret p.g.a. NOM-testløp fredag 11.4. Sammenlagtstilling og starttider for jaktstarten finner du her. BSK-, Nydalen-løpere og de som ikke har deltatt på noen av løpene har minuttstart etter jaktstarten. Påmelding til Ivar Maalen innen kl. 16 i dag.

status 26.3 Nattløpet på Tiuråsen i går ble en skikkelig kraftprøve som bare de mest ekstreme fullførte. Tidvis mye og tung snø ga kilometertider som er sjelden kost for de fleste, og kanskje spesielt for PWT-stjernen og vinner av herreklassa, Marius Bjugan. Dameklassa ble vunnet av Dagny, mens Olli-Jussi vant H17K med knapp margin til Anders.

status 22.3 Sammenlagtstillingen er oppdatert etter løpet forrige lørdag. Geir Ø. og Ingvild vant det løpet og leder også suverent sammenlagt. Tirsdag 25.04 er det klart for nattløp på Tiuråsen.

status 3.3 Det planlagte løpet på Skeidarkollen i morgen må dessverre avlyses p.g.a. snømengden i terrenget.

status 26.2 Anne og Ivar H. vant årets første "ordentlige" Ås by Night & Fog Cup i Son i går kveld. I dameklassa var det en klar seiersmargin på 15 minutter, mens det bare var litt over ett minutt som skilte de tre første i herreklassa.

status 17.2 Hele 4 personer var tøffe nok til å delta på gate-o-løpet lørdag. Ingvild var eneste dameløper og vant dermed dameklassa. I herreklassa ble det mer dramatikk. Ivar H. hoppet over siste post og ble disket. Blant de to andre ble det sekundstrid og Geir Ø. slo til slutt Svein med 7 sekunder.

status 13.2 Snøen setter fortsatt en stopper for o-løp i terrenget, men på lørdag blir det arrangert gate-o-løp fra H35 som erstatning! Første start kl. 11.

status 3.2 I løpet av helga har det falt 30 cm snø, og dermed må også årets andre løp avlyses.

status 21.1 Pga. av snø er årets første løp i Ås by Night & Fog Cup avlyst. Men det har smeltet mye snø de siste dagene, så forhåpentligvis er det mulighet for løp om to uker!