18.00 Night, fellesstart m. gafling Eldor/Trampen RV 152 Sentralkrysset, se kart. Olav Johannes + Anders 951 26 212
18:00 Night, fellestart m. gafling Slottet/
Dal skole, Nesodden
Oppmøte: Dal skole, Nesodden Ine + Håvard L 404 55 553
#4
6.2
18:30 Night, fellesstart m. gafling Åsmåsan/Ås Meierikrysset (RV152, rundkjøring v. UMB) Morten + Kjell A 416 59 740

27.3
20:15 Night, individuell start Ekeberg/Drøbak RV 152 mellom Shell/E6 og Drøbak Øystein + hjelpere

Løypelengder: 8 og 4 km
Startliste i henhold til sammenlagtstillingen, se her)
Hvis det er klubber/løpere som ønsker fellstart henvises til fellesstart i slutten av feltet, eller 5 minutter før første ordinære jaktstart.
Dagtilbud fra kl 19:00

Nøstvedtmarka Fra RV 154 , ca 1,4 km Ø for Nygårdskrysset (E18), mot Ski sentrum. Ivar M

(innen mandag kl 21:00)
958 87 777

Med forbehold om endringer og utsettelser.
Den første av arrangørene er hovedansvarlig.

Påmelding skjer til arrangør på mail eller telefon senest dagen før. Husk å oppgi brikkenummer og klasse. Man kan normalt melde seg på fram til start dersom man tegner kart selv. Oppdatert info. om påmelding, evt. fellesavreise (GG-hallen) og evt. avlysning på Åpen Post.

Startkontigent er 50 kr. Kreves inn klubbvis etter at cupen er slutt. For løpere på Ås dekkes dette av treningsavgiften i Ås-UMB Orientering .

Løyper/ Klasser H17: 6-8 km, D17/H17K: 4-5 km

Stemplingsmetode vil være EKT.

Resultater og strekktider vil bli lagt ut på cupens internettside så raskt som mulig etter løpet.

Poengsystem Ved individuell start: Vinnner av hvert løp får 1000p. Nr.2 og nedover får 1000p minus 1p pr 3 sek Ved fellestart: Vinnner av hvert løp får 1000p. Nr.2 får 990p minus 1p pr 3 sek. Nr.3 og videre får 980p minus 1p pr 3 sek.

Det planlegges med 4 løp med individuell start og 4 med fellesstart. Det arrangeres til slutt finale med jaktstart. Hver enklt løpers 5 beste løp teller før jaktstarten.
Dersom 3 eller flere løp må avlyses teller n-1 antall løp, dvs det dårligste løpet strykes.
3 poeng = 1 sek når startlisten før jaktstarten skal regnes ut.

Til arrangører: Endringer og utfyllende informasjon til løpsoversikten over bes oversendt red. så snart det foreligger, slik at tabellen kan holdes så oppdatert som mulig. Legg dessuten inn på Åpen post en påminnelse om løpet i passe tid i forkant. Det er opp til hver enkelt arrangør å vurdere om det er tilstrekkelig lite snø for å arrangere i opppsatt terreng. Dersom arrangørene har kjennskap til andre terreng som har mindre snø enn det oppsatte, kan terrengvalget endres, så lenge det blir litt forskjellige kart hver gang. Dersom for mye snø til at enkeltstart blir rettferdig, kan arrangør vurdere fellesstart også i de løp det er satt opp enkeltstart. Ta kontakt med cup-ansvarlig før endringer i oppsett foretas. Avlysning bør være siste utvei.