- Innbydelse ÅbN&FC 2007/2008 -

Løp Dato Første start kl. Type Kart Oppmøtested Veibeskrivelse/merking Arrangør/

Skeidarkollen

Skeidarkollen (hytta til Skimt) Fra Ås: RV 154 Ski-Enebakk, følg vei mot Siggerud (Google Earth)

Nesodden

RV 156 mot Nesoddtangen, så skilting mot Fjellstrand og Nesoddtangen. Raskere rute i GE.

19:30 Night, fellesstart (gafling)
Holt Frogn vgs Merket fra rundkjøringen på Rv 23 ved bomstasjonen ved Oslofjordtunellen. Ivar & Dagny

Night & hunt, finale m. jaktstart
Startliste i henhold til sammenlagtstillingen (også åpent for ikke-rankede løpere)

Ekeberg N for Hvitsten

Merket fra Hvitstenveien.
Kjør E6 til avkjøring Vestby syd, følg så merking mot Hvitsten.

Simen & Håvard T.
Påmelding: Online
(forutsatt påmelding)

Med forbehold om endringer og utsettelser.
Den første av arrangørene er hovedansvarlig.

Påmelding og evt. avmeldinger skjer online senest dagen før. Andre rettelser og/eller kommentarer og spørsmål til arrangørens mail/sms (se over).
Oppdatert info. om påmelding, evt. fellesavreise (GG-hallen) og evt. avlysning på Åpen Post.

Startkontigent er 50 kr. Kreves inn klubbvis etter at cupen er slutt. For løpere på Ås dekkes dette av treningsavgiften i Ås-UMB Orientering .

Løyper/ Klasser H17: 6-8 km, D17/H17K: 4-5 km

Stemplingsmetode vil være EKT.

Resultater og strekktider vil bli lagt ut på cupens internettside så raskt som mulig etter løpet.

Poengsystem Ved individuell start: Vinnner av hvert løp får 1000p. Nr.2 og nedover får 1000p minus 1p pr 3 sek. Ved fellestart: Vinnner av hvert løp får 1000p. Nr.2 får 990p minus 1p pr 3 sek. Nr.3 og videre får 980p minus 1p pr 3 sek.

Det planlegges med 4 løp med individuell start og 3 med fellesstart. Det arrangeres til slutt finale med jaktstart. Hver enkelt løpers 5 beste løp teller før jaktstarten.
Dersom et eller flere løp må avlyses teller n-2 antall løp, der n er antall arrangerte løp. Hvis n<5, teller n-1 løp.
3 poeng = 1 sek når startlisten før jaktstarten skal regnes ut. I finalen kan også ikke-rankede løpere melde seg på og konkurrere utenfor sammenlagtlista.

Til arrangører: Endringer og utfyllende informasjon til løpsoversikten over bes oversendt red. så snart det foreligger, slik at tabellen kan holdes så oppdatert som mulig. Legg dessuten inn på Åpen post en påminnelse om løpet i passe tid i forkant. Dersom tvil om tilstrekkelig lite snø for å arrangere i opppsatt terreng, kontakt cup-ansvarlig med forslag til alternativer (vi har noen reserve-forslag klare). Dersom for mye snø til at enkeltstart blir rettferdig, kan arrangør vurdere fellesstart også i de løp det er satt opp enkeltstart. Ta kontakt med cup-ansvarlig før endringer i oppsett foretas. Avlysning bør være siste utvei.

Tirsdager uten ÅbN&FC: Langturer.