Simen, Bjørn H
#6 21.3 20.00 Night,
Slottet/Nesodden Dagny, Håvard T

976 88 908

#2 18.4 21.15 Night fellesstart + dagtilbud (starter 18:30). Pepperstad skog/ Tømtåsen
(Det blir løp
- på planlagt kart!)
Merket fra vestre rundkjøring ved E6 avkjøring Vestby syd. Arena ved Vestbyhallen (NM natt 2005) Ivar M, Moss OK 958 87 777
#3 25.4 21:30 Night individuell Tømtåsen, Vestby Gamle E6 v. Kjenn Panserpikene 901 33 834

Med forbehold om endringer og utsettelser.
Den første av arrangørene er hovedansvarlig.

Påmelding skjer til arrangør på mail eller telefon senest dagen før. Husk å oppgi brikkenummer. Man kan normalt melde seg på fram til start dersom man tegner kart selv. Oppdatert info. om påmelding, evt. fellesavreise (GG-hallen) og evt. avlysning p.g.a. for mye snø fra arrangørene på Åpen Post.

Startkontigent er 50 kr. Kreves inn klubbvis etter at cupen er slutt. For løpere på Ås dekkes dette av treningsavgiften i ÅNO.

Løyper/ Klasser H17: 6-8 km, D17/H17K: 4-5 km

Stemplingsmetode vil være EKT.

Resultater og strekktider vil bli lagt ut på cupens internettside så raskt som mulig etter løpet.

Poengsystem Ved individuell start: Vinnner av hvert løp får 1000p. Nr.2 og nedover får 1000- 1p pr 3 sek Ved fellestart: Vinnner av hvert løp får 1000p Nr.2 får 990p- 1p pr 3 sek Nr.3 og videre får 980p- 1p pr 3 sek

Det blir 3 løp med individuell start og 3 med fellesstart. Det blir finale med jaktstart i Mossemarka tirsdag 19/4. 4 av 6 løp teller for jaktstarten. 3 poeng = 1 sek når startlisten før jaktstarten skal regnes ut. [Endring pga. mange avlyste løp: Det blir fellesstart 18. april, individuell start 25. april, og de to beste løpene av tre løp totalt teller i sammendraget - altså ingen finale]

Til arrangører: Endringer og utfyllende informasjon til løpsoversikten over bes oversendt red. så snart det foreligger, slik at tabellen kan holdes så oppdatert som mulig. Legg dessuten inn på Åpen post en påminnelse om løpet i passe tid i forkant. Det er opptil hver enkelt arrangør å avgjøre om det er tilstrekkelig lite snø for å arrangere. Dersom arrangørene har kjennskap til andre terreng som har mindre snø enn det oppsatte, kan terrengvalget endres, så lenge det blir litt forskjellige kart hver gang. Dersom for mye snø til at enkeltstart blir rettferdig, kan arrangør vurdere fellesstart også i de løp det er satt opp enkeltstart. Ta helst kontakt med cup-ansvarlig før endringer i oppsett foretas. Avlysning bør være siste utvei. Det er ikke forbud mot å benytte truger.